Web Analytics

Blero bën një hap tutje në lidhje, takon Tarën me partneren e re

Blero po e vazhdon mirë lidhjen e tij të re.

Ai ka publikuar një shkrepje nga ashensori ku shfaqet me vajzën, Tarën dhe partneren e tij të re, ende misterioze..

Fytyrën e saj e ka mbuluar sërish teksa ato i ka konsideruar ‘dy të përjetshmet’ (e tij).

Ndryshe, ai ka dy martesa te deshtuara ndersa per lidhjen e fundit nuk ka preferuar qe te flas shume.

Prandaj nuk e ka treguar as personin me te cilin po shoqerohet.

Shiko foton:

Nga rubrika