Web Analytics
E diel, 16 Qershor, 2024
25.7 C
Pristina

Çfarë notash kishte Fjolla Morina? E publikon librezën e shkollës

Fjolla Morina publikon librezën e shkollës, ja çfarë nota kishte.

Postimet e Fjolla Morinës janë bërë virale ditët e fundit, ku ka postuar foto e video duke i dëmtuar çantat dhe aksesorët e tjerë të shtrenjtë.

Përpos këtyre, Fjolla gjatë ditës së sotme ka publikuar një sërë gjërash, që ajo i ruan si kujtimet më të mira, ku përfshiheshin fotografi, Deklarata e Pavarësisë e libra të shenjtë.

Mirëpo, ajo ka publikuar edhe fotografitë e librezës së shkollës fillore, saktësisht të klasës së pestë.

Në fotografi shihet se Fjolla i ka pasur shumicën e notave të dobëta, përpos në muzikë e kishte notën pesë.

Nga rubrika