Web Analytics

Donika Kadaj-Bujupi habit me pamjen pa pikë grimi derisa shihet duke vrapuar në Gërmi

Nëse vizitoni profilin e Instagramit të politikanes dhe dashamirëses së natyrës dhe ecjes, Donika Kadaj-Bujupi, do të mbeteni të mahnitur.

Fotografitë e saj janë tërheqëse dhe Donika e kuron secilën deri në detajet më të vogla.

Edhe pse fotot e Donikës janë të përpunuara me kujdes, një mani që e kanë politikanët sot, ajo tregon një pamje të përgatitur dhe pa grim kur del për të ecë dhe vrapuar në Gërmisht.

Edhe e thjeshte duket mahnitese apo jo?

Shiko foton:

Nga rubrika