Web Analytics

E papritur, ja me çfarë po e krahasojnë ndjekësit Bardhin

Botuar nga: InfoKosova

Bardhi padyshim është fenomen i rrjeteve sociale e edhe i medieve rozë për momentin.

Ndjekësit e tij të zjarrtë nuk po i ndalin komentet për të.

Disa nga ta po e krahasojnë këngëtarin me dukat, duke e shprehur kështu dashurinë që kanë për të.

Megjithëse Bardhi edhe brenda shtëpisë nga shumica e banorëve ka marrë të njëjtin krahasim duke e thënë në aspektin e sjelljes dhe djalin e qetë që tregoj përgjatë gjithë atyre ditëve.

Shiko foton:

Të FUNDIT