Web Analytics

Edona James bën deklaratën e papritur për ‘vjehrrat’

Në emisionin “Dita e re” në këndin e debatit sot është diskutuar se “si i drejtohemi vjehrrive, në emër apo në ndonjë nofkë?”.

Për këtë bashkë më musafirët dhe me panelistët në studio kanë shprehur mendimet e tyre.

Edona James ish finalistja e “BBVK”, si musafire në këndin e debatit ka folur sot për ish-vjehrrën e saj dhe raportin të cilën e ka pasur ajo me atë.

Ndryshe nga ajo që jemi mësuar të shohim në instervista Edona James, ajo ka folur për atë se si do ju drejtohet vjehrrës.

Shiko videon:

Nga rubrika