Web Analytics

Edona James zbulon se është në lidhje me këtë mashkull shqiptar

Edona James ka shkëlqyer si një nga personazhet më të diskutuara në skenën e showbizit vendor.

Duke qenë pjesë e edicionit të fundit të “The Elite Way” me Elita Rudi, ajo ka hapur dritën mbi pjesën e jetës së saj private, duke përfshirë edhe aspektin e dashurisë.

Në një intervistë në programin “ATV”, Edona ka rrëfyer se është në një lidhje me një djalë shqiptar nga Maqedonia.

Kjo njoftim ka përhapur shumë komente dhe interes në opinionin publik.

Së bashku me këtë, Edona James ka bërë të ditur se është në realizim të një projekti muzikor të ri, duke shtuar në intrigën për fansat e saj.

Nga rubrika