Web Analytics

Efi sjell pamje derisa e shoqëron vëllain e saj për matur, kaq i bukur është bërë

Efi Dhedhes pak minuta më parë ka ndarë një moment shumë të rëndësishëm me ndjekësit.

Ajo u shfaq duke shoqëruar vëllain e saj në ditën e maturës.

Në postimin e saj, ajo ndan pamje të përzemërta nga kjo përvojë e rëndësishme për familjen e tyre.

Ajo mes rreshtave tregon se, edhe pse nuk ka provuar vetë eksperiencën e maturës, ajo ndjen krenari dhe dashuri për vëllain e saj, i cili është një figurë e rëndësishme në jetën e saj.

Efi vazhdon të mbajë një lidhje të ngushtë me vëllain e vet, duke e mbështetur atë në momente të tilla të rëndësishme.

Kujtojmë se Efi ka vetëm një vëlla, i cili është gjithashtu një pjesë e rëndësishme e jetës së saj dhe qëndron pranë saj në kohë të vështira dhe të suksesshme.

Shiko videon:

Nga rubrika