Web Analytics

Era bën transformim si me magji, del në bikine dhe vëmendje merrë me gjoksin

Era Istrefi është një nga artistet që famën e mori që nga dita parë që debutoi në industrinë e muzikës.

Era jo vetëm për muzikë, ajo u komentua shumë edhe për paraqitjen e saj në publik.

Era, që nga fillimi erdhi me një rrymë dhe stil tejet unik.

Era bëri edhe një transformim të madhë në trupin e saj, gjoksi i saj dikur dhe ai tani kanë një diferencë të madhe.

Magji apo kirurgji këtë e di vetëm Era./Kosovarja/

Shiko fotot:

Nga rubrika