Web Analytics
E martë, 28 Maj, 2024
16.9 C
Pristina

Erolldi tregon raportin me vajzat e partneres, Dioles: “Fillimisht u takova me vajzën e madhe”

Erolld Belegu, një biznesmen i njohurr, ka hapur një dritare në jetën e tij personale duke folur për raportin e tij me vajzat e partneres së tij, Diola Dosti.

Ai ka qartësuar se ka një marrëdhënie shumë të mirë me vajzat e Diolës, duke ndarë kohën midis jetës së tyre profesionale dhe personale.

Erolldi pohon se, megjithëse Diola po e ndjek rrugën drejt profesionit të doktoratës, ata janë në një lidhje të ngushtë, ndërkohë që shpesh i bëjnë vizita njëri-tjetrit, edhe pse ata jetojnë në vende të ndryshme.

Ai gjithashtu zbulon se ka një lidhje të mirë edhe me vajzat e Diolës, duke filluar me vajzën e tyre më të madhe Blezën dhe duke vazhduar me të dy vajzat e tjera.

Ndërkaq, edhe Diola ka një lidhje të ngushtë me fëmijët e tij.

Erolldi shton se pas publikimit të marrëdhënies së tyre me nutricionisten, priste një reagim, por jo në masën e kësaj bërje. Në të njëjtën kohë, ai përmend se marrëdhënia e tyre është e bukur dhe ndjehet e qetë për këtë.

Shiko videon:

Të fundit