Web Analytics

“Far bikine, po seksi”, Edona vishet në bikine, ky është reagimi i banorve

Edona James i ka veshur sot bikinit e Albit, dhe ka marrë vëmendjen e banorëve të tjerë.

Ajo ishte brenda dhe doli jashtë për të shkuar tel Albi që ishte jashtë për t’ia treguar se si i rrinin bikinit, në atë moment ajo mori duartrokitje nga banorët e tjerë që ishin jashtë.

Edona ndjehej e turpëruar derisa merrte duartrokitje nga banorët.

Nga rubrika