Web Analytics

Gani Gërmia përplaset ashpër me njërën vajzë në BBVK: Ule dorën…

Gjatë mbrëmjes së djeshme janë përplasur ashpër Gani Gërmia dhe Ledi.

E gjitha nisi për shkak të një fjale të Ledit në drejtim të Ganisë, përfshirë këtu kulturën e tij.

Kjo fjalë duket ta ketë prekur gazetarin e humoristin në bazë të reagimit që bëri.

Ai iu drejtua Vokshit se më këtë po e vë poshtë dhe po e ofendon gjithë Kosovën.

“Je duke e qit krejt Kosovën keq.

A ki kulturë.

A je duke e dëgjuar pyetjen, a keni kulturë? Ik se nuk diskuton me mua, nuk ke nivel.

Nuk lejoj asnjë shqiptarë me e ofendu.

Ule dorën.

Je mysafir këtu.

Kulturën time nuk ta lejoj.

Mos ma përmend kulturën”, u shpreh ai.

Këngëtarja nga ana tjetër iu përgjigj: “Nuk e thashë këtë.

Unë jam vendase.

Unë jam e Kosovës.

Tani e teprove.

Një herë ofendove.

Kosovën mos ma fut në mes”.

Nga rubrika