Web Analytics

Iu zbulua i dashuri, Egla bën deklaratën e papritur

Botuar nga: InfoKosova

Siç e dimë, aktorja nuk ka fëmijë, por brenda shtëpisë ka pranuar se është e dashuruar.

Herë pas here aktorja është parë të qëndrojë përballë personave të cilët e preknin atë në çështje delikate dhe duke i përmendur faktin që ajo nuk është nënë.

E sakaq duket sikur Eglës i ka ardhur ‘në majë të hundës’ teksa shprehet po aq me ironi por dhe aq e sigurt që kur të dali prej shtëpisë do të bëhet nënë.

“Do i fus dhe unë një kalama kur të dalë mi Erjol… sepse kot ndejta.

Një kaçurelse, do iki ta projektoj në zyrë direkt.

Cak, cak, sytë kështu, rrelat kështu, pse jo? Do ta bëj.

Mami më lutet: “Bëje se ta rris unë!”, e unë i them më lër rehat mi gru se po vete sa ty.

Por që le ta rrisi pse jo.

Do ta mendoj, do ta bëj.

Kam frikë mos mësohem keq dhe filloj i bëj në seri.

Kaq shumë sa më ka peshuar mëmësia këtu brenda ja vlen ta bëj një.”– shprehet Egla.

Të FUNDIT