Web Analytics

Ja se si BMW i shkatërron veturat e pa shitura (VIDEO)

Është e dhimbshme kur shikon këto vetura të reja të shkatërrohen.

BMW ka një fabrikë ky shkatërrohen dhe riciklohen veturat e pa shitura.

Vetura me defekte, veturat e kthyera apo të ndërruara me vetura të reja apo edhe vetura të cilat për ndonjë arsye duhet të shkatërrohen.

Në videon e mëposhtme, mund të shihni kujdesin ndaj ambientit dhe precizitetin e inxhinierisë gjermane.

Shiko Videon:

Nga rubrika