Web Analytics
E diel, 16 Qershor, 2024
29.8 C
Pristina

Ja shëmtoj finalen, Arbana i jep goditjen e ulët Efit

Arbana Osmani duket që e kishte pritur me padurim daljen e Efit na shtëpia.

Ajo, e ka trembur që në studio bukuroshen, duke i thënë se do të përballet me disa gjëra, të cilat ajo do ti vlerësoj nëse janë ose jo të mira.

Ky informacion gjysmak, u pa se i krijoi shumë kureshtje dhe dyshim Efit.

A ishte e drejtë? Fundja, çka i ka dalë Efit që Arbana duhej ta thoshte kaq pa takt?

Nga rubrika