Web Analytics

Jori në hall për shoqën e saj Beniaden, kërkon ndihmën urgjente të ndjekësve për të

Modelja Beniada Nishani ka shkaktuar ndjesi të forta në rrjetet sociale, pasi është zbuluar se ajo është në kërkim të një marrëdhënieje të re.

Shoqja e saj më e mirë, Jori Delli, ka bërë të ditur për ndjekësit se Beniada është ende e vetme.

Në një video të publikuar në InstaStory nga Jori, Beniada shfaqet në një pamje të qëndrueshme romantike, duke kënduar dhe kërcyer në një dyqan.

Në këtë moment argëtues, Jori ka bërë një thirrje të hapur për ndjekësit e tyre: “Ju lutem… Kërkoj burrë për Benin se po shkallon,” duke treguar humorin e saj ndërsa shprehte shqetësimet për shoqen e saj.

Kjo shpallje e Jorit ka shkaktuar reagime të ndryshme nga ndjekësit, me disa duke shprehur përkushtimin e tyre për të ndihmuar Beniaden në kërkimin e dashurisë së saj, ndërsa të tjerë kanë komentuar me humor dhe mbështetje për këtë fushatë të ndihmës së Jorit.

Për Beniaden, kjo shpallje mund të jetë një hap i rëndësishëm në kërkimin e saj për një partner të ri, ndërsa për ndjekësit e tyre, ajo tregon një anë më personale dhe të hapur të jetës së tyre jashtë skenës së publikut.

Shiko foton:

Nga rubrika