Web Analytics

Kaq pasuri ka kryekuvendari Glauk Konjufca

Agjencia kundër Korrupsionit ka nisur me publikimin e regjistrave të deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik për vitin 2023.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca gjithashtu ka deklaruar pasurinë e tij.

Në pronësi, Konjufca ka një banesë, një parking dhe një depo. Vlera e të trijave, që sipas tij janë blerë me kredi dhe kursime kap shumën prej 67 mijë e 293 euro

Në tabelën e publikuar nga AKK-ja thuhet se prindërit e Konjjufcës kanë në pronësi 3 toka, dy banesa dhe poashtu një shtëpi.

Ndër të tjera, në deklaratë bëhet e ditur edhe se Konjufca ka një detyrim financiar në një bankë prej 36 mijë e 595 euro nga një kredi e marrë në vitin 2019 në vlerë prej 61 mijë e 424 euro.

Si vlerë e parave të gatshme që posedon, Konjufca ka deklaruar 6 mijë e 6 euro.

Nga të hyrat vjetore përmes pagës, Konjufca përfiton rreth 34 mijë euro, kurse nga meditjet për udhëtime jashtë vendit ka të deklaruara 652 euro.

Nga rubrika