Web Analytics

Këta janë dy VIP’at a vetëm që Fero i ndjek në Instagram

Botuar nga: InfoKosova

Ish-reperi Fero, ka disa muaj që ka hequr dorë nga muzika. Ai gjatë kësaj kohe i është përkushtuar fesë islame.

Fero tanimë ndjek vetëm 21 persona në rrjetin e tij social Instagram.

Ku prej tyre puthuajse janë hoxhollarë dhe persona që i takojnë fesë islame.

Mirëpo në mesin e 21 ndjekësve, dy “VIP’at që Fero ndjek janë, reperi Getinjo dhe boksieri Robin Krasniqi.

Shiko foton:

Të FUNDIT