Web Analytics

Kristi flet për ish të dashurën pas daljes nga BBVA

Në një intervistë të shkurtër për “Shqipëria Live”, Kristi ka folur edhe për marrëdhënien që kishte jashtë para se të hynte në Big Brother.

Ai u shpreh se ndihet më mirë që përfundoi, sepse tregoi se nuk ishin për njëri-tjetrin.

Cila ka qenë marrëdhënia jote me Zazën?

Nuk dua të komentoj për këtë, është e mbaruar, le të rrijë ashtu më mirë. Si me atë, si më Keisin, janë dy marrdhënie të mbaruara për mua.

Më Zazën ke pasur marrëdhënie të gjatë jashtë?

Jo, jo të gjatë. Kishim disa muaj me njëri-tjetrin, ishte një distancë e gjatë, dhe kjo e bënte akoma më të komplikuar.

Kshuqë për mua dhe kjo më mirë që përfundoi se tregoi që s’jemi për njëri-tjetrin.

Nga rubrika