Web Analytics

“Ky banor nuk duhet të ishte fare në Big Brother”, babai i Kristit e thotë hapur

Gjatë një lidhjeje të drejtëpërdrejtë më “Shqipëria Live”, Robert Aliaj, komentoi përshtypjen e mbetur nga spektakli Big Brother.

Ai tha se ka mbetur i zhgënjyer nga “niveli” i banorëve, në lidhje me finalistët ai tha se Efi nuk meriton vetëm finalen, por edhe të ishte pjesë e spektaklit në tërësi.

“Ajo që më ka bërë më shumë përshtypje, është zhgënjimi nga sjellja dhe edukata e artistëve, 3 nga 4 aty kam konsideratë.

Efi mendoj se s’duhet të ishte fare në Big Brother”, tha Aliaj.

“S’kam emocion sepse këtu dihen gjërat, dhe për këtë më vjen keq, ka një turmë që na kërcënojnë.

Për të shtunën, Luizi ka një inteligjencë dhe dimension të gjerë, por që e Meriton aty ku është”, tha Robert Aliaj.

Nga rubrika