Web Analytics

Labi shoqërohet nga dy super bukuroshe për darkë

Labinot Gashi, njohur si Labi, është një figurë publike që njihet për balancën e tij të mirë ndërmjet punës dhe jetës familjare, dhe sot nuk është përjashtim.

Në një darkë të veçantë, ai shoqërohet nga dy super-bukuroshe, vajza e tij dhe bashkëshortja, në një ambient tejet luksoz.

Labi ndau këtë moment me ndjekësit e tij në media sociale duke shkruar: ‘Me dy zemrat’.

Ky post tregon dashurinë dhe përkushtimin e tij ndaj familjes së tij, duke shfaqur kështu një pamje të tij si një baba dhe bashkëshort i lumtur.

Në kohën kur figura publike shpesh herë shfaqet vetëm në skenën publike, momentet e tilla personale janë të veçanta dhe e bëjnë Labiun të shndërrohet në një shembull pozitiv për shumë njerëz.

Kjo darkë e veçantë është vetëm një prej shumë momenteve që tregon harmoninë dhe lumturinë në jetën e tij familjare.

Shiko foton:

Nga rubrika