Web Analytics

Lum si Shyhretja, vajzat e dërgojnë në këtë vend përrallor

Botuar nga: InfoKosova

Këngëtarja Shyhrete Behluli ka një lidhje të ngushtë me të bijat dhe renën e saj, Learten, dhe kjo lidhje duket të jetë e pamposhtur edhe në momentet e tyre të pushimeve.

Ata shpesh shfaqen bashkë në destinacione të ndryshme, duke përjetuar bukurinë e jetës së tyre në mënyra të ndryshme.

Në një ngjarje të fundit, Shyhretja dhe vajzat e saj zgjodhën Turqinë për të kaluar disa ditë pushimi së bashku.

Fotografitë e tyre të publikuara tregojnë se si ata po shijojnë momentet nën shoqërinë e njëra-tjetrës, duke përjetuar aventurën dhe bukurinë e vendit.

Duke kaluar kohën në një vend kaq të bukur si Turqia, Shyhretja dhe vajzat e saj po e bëjnë realitet përrallën e tyre personale të pushimeve, duke shkëmbyer kujtime dhe përjetime të paharrueshme bashkë.

Shiko fotot:

Të FUNDIT