Web Analytics

Mes Romeos dhe Meritonit, ja kë zgjedh të përkrah Bardhi

Botuar nga: InfoKosova

Romeo dhe Meritoni janë përfshirë gjatë këtyre ditëve të fundit në debate të ashpra me njëri tjetrin.

I ftuar në Big Brother Fan Club, miku i tyre Bardhi i cili po ashtu ishte banor në këtë format, tregoi se mbështet Meritonin pa dhënë më shumë shpjegime.

“Me sa kam parë unë, mbështes Meritonin”, tha Bardhi në fund të programit.

Edhe sa ishte pjese e Big-ut Bardhika treguar se ka shoqeri nga jashte me Meritonin.

Të FUNDIT