Web Analytics

Mirdoni e bën veprimin e ulët ndaj Shqipes, menjëherë pasi u eleminua nga Big Brother

Mirdon Pacolli dhe Ardi Gashi ishin një banor i vetëm brenda shtëpisë së Big Brother.

Ata ishin të afërt me disa nga banorët por më shumë me Shqipe Hysenaj.

Pasi Ardi dhe Mirdoni u eleminuan në gjysmë finale, Mirdoni bëri veprimin e papritur.

Ai e ka fshirë Shqipen nga shokët duke u bërë që të komentohet mjaft shumë në rrjet.

Ndërsa nuk dihet cila është arsyeja, por nga to mund të jetë xhelozia e të dashures së tij./InfoKosova/

Nga rubrika