Web Analytics

Në këtë foto Labi duket bukur, ama filxhani po ja prishë krejt

Labinot Gashi, për shumicen i njohur si “Op Op Labi”, edhe më tej është prezent në televizion.

Ai, realizon programin “Një kafe me Labin”, ku edhe ma tej fton mysafirë nga fusha të ndryshme të jetës publike.

Labi, shumë nga fotot e tij i ka me kafe, kjo për shkak të simbolikes së programit që prezanton.

Edhe në këtë foto ai shfaqet me filxhan kafeje, veçse është bosh dhe ja prish konceptin fotos./Kosovarja

Shiko foton:

Nga rubrika