Web Analytics

Ngjan kaq shumë me Rita Oren, kjo është konkurrentja e re e Love Island

Mbrëmë në ‘Prime” ‘Love Island’, hyri edhe një konkurrente e re.

Ajo quhet Ueda e cila vjen nga Shkodra por është rritur në Londër.

Për të u tha që ngjan me Rita Orën dhe nga ajo pritet të trazohen ujërat në vilë.

Kujtojmë që ky spektakël është duke thyer rekorde të shikueshmërisë nën moderimin e Luana Vjollces.

Nga rubrika