Web Analytics

“Pasi doli nga BBV ka vuajtur”, Sara për Bardhin: Kjo është situata që e traumatizoi

E ftuar në “Post BBV”, Sara Gjordeni ka sqaruar deklaratën e bujshme pas daljes nga loja për nënën e Bardhit.

Ajo gjithashtu shprehet se Bardhi ka dalë i traumatizuar nga ajo shtëpi dhe e ka vuajtur për ditë me radhë situatën që u krijua.

Ledion Liço: Ti bërë një deklaratë shumë të fortë kur Bardhi la shtëpinë e BBV3 për shkak të gjendjes shëndetësore të nënës së vet. Ishte një periudhë që kishte goxha deklarata. Çfarë halli kishe atëherë?

Sara Gjoerdeni: Nuk kisha asnjë hall, unë nuk doja që Bardhi të dilte i traumatizuar nga e gjithë situata, së dyti i pëlqente, nuk i pëlqente njerëzve, unë që nga momenti i parë që kam dalë deri më sot unë kam thënë vetëm të vërtetat, nëse njerëzve nuk i konvenon, është puna e tyre.

Nuk kam qenë e kënaqur me mënyrën se si është menaxhuar situata me Bardhin, sepse mendoj që mund të ishte sjellë më ndryshe që Bardhi të traumatizohej pak më parë sepse ai e ka vuajtur për ditë me radhë mbas daljes nga BBV situatën që u krijua.

Nga rubrika