Web Analytics

Pyetja për Oltën që la pa fjalë Luiz Ejllin

Nëse mendonit se Luizi ka një përgjigje për gjithçka, këngëtari mbrëmë ka pranuar se për herë të parë nuk ka ditur t’i përgjigjet një pyetjeje të bërë nga publiku.

Mbrëmjen e kaluar, “Në kuadër të dashurisë” udhëtoi për në Shkup, në Maqedoninë e Veriut dhe sigurisht atmosfera e krijuar në këtë premierë filmi nuk zhgënjeu.

Të pranishëm në premierë ishin dy nga aktorët e dashur të filmit, Luiz Ejlli dhe Ylber Bardhi, të cilët nga publiku shkupjan u pritën me duartrokitje dhe shumë dashamirësi.

Nëse mendonit se Luizi ka një përgjigje për gjithçka, këngëtari mbrëmë ka pranuar se për herë të parë nuk ka ditur t’i përgjigjet një pyetjeje të bërë nga publiku.

Teksa po mbante fjalimin e tij për suksesin e filmit, dikush nga publiku iu drejtua Luizit duke e pyetur: “Ku është Oltë, Luiz?” Mbrëmjen e kaluar, “Në kuadër të dashurisë” udhëtoi për në Shkup, në Maqedoninë e Veriut dhe sigurisht atmosfera e krijuar në këtë premierë filmi nuk zhgënjeu.

Nëse mendonit se Luizi ka një përgjigje për gjithçka, këngëtari mbrëmë ka pranuar se për herë të parë nuk ka ditur t’i përgjigjet një pyetjeje të bërë nga publiku.

Teksa po mbante fjalimin e tij për suksesin e filmit, dikush nga publiku iu drejtua Luizit duke e pyetur: “Ku është Oltë, Luiz?”.

Teksa kjo pyetje ka shkaktuar të qeshura tek të pranishmit, Luizi është përgjigjur:

“Për herë të parë jam pa fjalë.

Tani të kanë bërë këtë pyetje apo e ke thënë vetë? A jeni të vetëdijshëm për atë që kërkoni? E forta është se po i thosha direkt që e kam në shtëpi, se kam mësuar që kur më pyesin për Kiarën, u them direkt që e kam në shtëpi.

Nuk e di ku është, por edhe nëse e di, nuk do ta tregoj.”

Pas kësaj atmosfere, e cila u shoqërua me shumë të qeshura nga të pranishmit, Luiz vazhdoi fjalën e tij duke falenderuar të gjithë të pranishmit për mbështetjen e treguar për filmin dhe për rolin e tij të parë si aktor.

Ndër të tjera ai ka treguar një vlerësim të madh për aktorin e talentuar, Ylber Bardhin, duke thënë se ai është bukuroshja e këtij filmi dhe përveç faktit që ka një vëlla në film, shtoi se Ylber tashmë ka një vëlla në realitet.

Nga rubrika