Web Analytics

‘Raba’ shfaqet me një stil komplet ndryshe, thekson format mahnitëse trupore

Gresa Pallaska shfaqet me një kostum sportiv.

Ajo duket më ndryshe se gjithmonë.

Kombinimi i ngjyrave me kostumin dhe atletet bën që Gresa të merr gjithë vëmendjen e rrjetit.

Po iu pëlqen Gresa me këtë paraqitje?!/Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika