Web Analytics

Romeo shperthen në lotë, kjo është arsyeja

Botuar nga: InfoKosova

Romeo Veshaj dhe Heidi Baci po vazhdojnë të kenë një krisje në raportin e tyre.

Ata deklaruan ndarjen e tyre përfundimisht në spektaklin e së shtunës, ndonëse arsyet ishin akoma të paqarta.

Ishte Heidi ajo që i tha prezantuesit që do ta lë dhe se do të bëhet e padukshme për të.

“Do jem e padukshme për ty, ta lehtësoj sa më shumë.

Ndarje tamam, qëndrim, secili gjërat e veta.

Je i lumtur”, u shpreh ajo.

Romeo në anën tjetër theksoi se Heidi ka dalë jashtë parashikimeve të tij.

Ai madje u shfaq edhe i përlotur, në një gjendje jo edhe aq të mirë emocionale.

Shiko videon:

Të FUNDIT