Web Analytics

Rrëfehet Efi, i thotë të gjitha 2 ditë para finales

Efi ka bërë pasditen e djeshme një bisedë të sinqertë me fansat, e vetme në oborrin ë shtëpisë.

Ajo ka treguar se vetëbesimi dhe arrogance e saj ka qenë pjesë e lojës, ndërkohë që ajo që i intereson është dashuria nga fansat.

“A se kam dashur t’ju them që ka qenë pjesë e lojës arroganca në një moment, vetëbesimi i tepërt.

Jo se s’kam vetëbesim por për pjesën e fitores, mjafton të më doni ju dhe jam në rregull, nëse s’më doni është problem.”– tha Efi.

Nga rubrika