Web Analytics

Shqipja thotë se do ta puthte Bucin, reagon menjëherë Verona

Shqipe Hysenaj, një nga ish-banoret e BBVK ka dhënë një deklaratë të pa pritur.

Ajo është pyetur se a do i jepte Blerandos një puthje në buzë për hirë të aktrimit.

Përgjigja e saj ishte e habitshme, ajo ka thënë se një puthje në aktrim do t’ia jepte Blerandos dhe Bucit.

Mirëpo pas kësaj deklarate ka reaguar Verona, duke thënë se ai i pari është ‘’më i konvenushëm’’.

Fotot janë të shoqëruar edhe me emoj të buzëqeshur, ku duket se e gjitha është në formë shakaje.

Shiko foton:

Nga rubrika