Web Analytics

Shyhteres dikush i bëri diçka pasi shfaqet në këtë gjendje

E pabesueshme, por e vërtet.

Vitet po kalojnë, e këngëtarja Shyhrete Behluli po rinohet më shumë.

Këngëtarja në të gjitha paraqitjet e saj të fundit duket e re, e freskët dhe “pa behane”, madje duket sikur koha ka ndalur për të.

Shyhreten shumë shpesh e ngatërrojnë me vajzën e saj të madhe, Njomzen e cila vërtet i ngjanë shumë./kosovarja

Shiko foton:

Nga rubrika