Web Analytics

“S’i ka dashur gratë e veta, e jo ….” Gani Gërmia thumbon keq Bleron

Gani Gërmia, që nga hyrja e tij mori vëmendje për humorin e tij.

Pre e shakave nga ai ka qenë shpesh herë këngëtari Blero.

Zakonisht batutat e Ganisë kundrejt Bleros kanë të bëjnë me të kaluarën e këngëtarit dhe dështimin e lidhjeve të tij të dashurisë.

Tatiana i tha Ganisë që Blero e’don, por ai iu përgjigj me një batut.

“Nuk i ka dashur gratë e veta, e po më do mua”, ka thënë pos tjerash Gania për Bleron.

Shiko videon:

Nga rubrika