Web Analytics

Tag: Donjeta Morina

I thonë mos ha shumë ushqim, reagimi i Donjetes nuk duhet humbur

Donjeta Morina është një nga këngëtaret me zërin më të bukur. Ajo ka sjellur disa projekte muzikore që janë pëlqyer...

Donjeta ‘tranon’ italianët, shkon në Itali dhe vishet kaq provokuese

Donjeta Morina është mjaftë aktive në rrjete sociale, e sidomos në Instagram. Ajo sot ka postuar disa foto të reja,...