Web Analytics

Tag: Fisnik Ademi

Kaq shumë qenkan rritur fëmijët e Dhurates dhe Fisnikut

Çifti simpatik Dhurata dhe Fisniku, festojnë 14 vjetorin e lidhjes së tyre. Për kaq vite çifti vazhdimisht arritën suksese të...