Web Analytics

Kaq shumë qenkan rritur fëmijët e Dhurates dhe Fisnikut

Çifti simpatik Dhurata dhe Fisniku, festojnë 14 vjetorin e lidhjes së tyre.

Për kaq vite çifti vazhdimisht arritën suksese të shumta në fusha të ndryshme të jetë.

Kujtomë se Dhurata dhe Fisniku, kanë dy fëmijë që i rrisin me shumë dashuri.

Në këtë përvjetor Fisniku shkruan “14 vjet bashke. Faleminderit per dashurine qe ma dhuron cdo dite! Love of my life dhuratalipovica ”./Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika