Web Analytics

Tag: Gerta Heta

Habit moderatorja e njohur: Më ka humbur nuhatja, nuk ndjej as aromën e parfumit. Kjo është arsyeja!

Modetatorja Gerta Heta, ka rrëfyer në emisionin “Në Shtëpinë tonë” se ka humbur nuhatjen dhe nuk nuhat as parfume...