Web Analytics

Habit moderatorja e njohur: Më ka humbur nuhatja, nuk ndjej as aromën e parfumit. Kjo është arsyeja!

Modetatorja Gerta Heta, ka rrëfyer në emisionin “Në Shtëpinë tonë” se ka humbur nuhatjen dhe nuk nuhat as parfume dhe asnjë gjë që ka të bëjë me gatimet.

Ajo mendon se humbja e nuhatjes qe i ka ndodhur asaj është gjenetike.

“Unë nuk nuhas, kam mish të huaj dhe nuk nuhas as aromën e parfumit, është e tmerrshme. Më ndodhi në shtatzëni pas lindjes së vajzës së dytë.

Nuk nuhas fare, zero. Është gjenetike sepse edhe gjyshes sime i ka ikur nuhatja në moshën 36-vjeçare”, tregon Gerta.

Nga rubrika