Web Analytics

Tag: Kledi Hysa

Një tjetër bebush po vjen! Ish banori i BBVA dhë këngëtarja e njohur po bëhen prindër!

Një lajm i mahnitshëm ka ardhur nga bota e showbiz-it: Evi Reçi dhe Kledi Hysa po priten të bëhen...