Web Analytics

Tag: mikroplastika

Çfarë janë mikroplastikat?

Për ta thjeshtuar: mikroplastikat janë grimca shumë të vogla plastike. Organizata NOAA – Administrata Kombëtare Oqeanike dhe Atmosferike e SHBA-së...