Web Analytics

Tuna dhe Cozman bashkë në koncert pas shumë kohësh (VIDEO)

Dikur ishin bashkëpunëtorë dhe në një lidhje një kohësisht.

Bëhet fjalë për Tunën dhe Cozmanin.

Ata ishin ndarë teksa ndërprenë edhe bashkëpunimin.

Së fundi, dyshja janë rikthyer me një bashkëpunim.

Bashkëpunimi i tyre u pëlqye dhe u pritë mjaftë mirë nga publiku.

E pas këtij bashkëpunimi ata kanë nisur edhe të jenë prezentë në koncerte./Lajmi

Shiko videon:

Nga rubrika