Web Analytics

Uau! Afrona Dika pëlqen buzëqeshjen e Teuta Krasniqit

Dramat në familjen e Bleros nuk kanë të ndalur.

Prishjet dhe rregullimet e raporteve te ta, janë publikë për ndjekësit e tyre.

Së fundmi befasoi një veprim i Afrona Dikës karshi ish bashkëshortes së Bleros, Teuta Krasniqit.

Në një postim të Teutës duke buzëqeshur, Afrona nuk heziton të pëlqej postimin.

Se si janë raportet mes tyre, këto veprime tregojnë shumë./Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika