Web Analytics

Vajza nga diaspora: Nëse e marr burrin shqiptar, e baj për hatër të prindërve (VIDEO)

Është 22-vjeçare, Altina Hajdari që jeton në Gjermani ka mbi 100 mijë ndjekës në rrjetet sociale.

Në fillim, familja e saj nuk ishte e pajtimit që të bëhej një blogere.

Në videot dhe fotot e saj, nuk mungojnë dhe komentet.

Ani pse partnerin e saj, prindërit kanë dëshirë ta ketë shqiptar, ajo nuk e sheh si problem edhe po të jetë i një nacionaliteti tjetër.

Shiko videon:

Nga rubrika