Web Analytics
E hënë, 27 Maj, 2024
13.4 C
Pristina

Violetë Kukaj merrë dhuratën mahnitëse nga fëmijët

Violetë Kukaj është një nga emrat më të njohur dhe më të dashur në skenën e muzikës folklorike, popullore dhe të lehtë në vendin tonë.

Zëri i saj i veçantë ka lënë gjurmë në zemrat e shumë dëgjuesve.

Edhe pse karriera e saj artistike është e dinamikës dhe e ngarkuar me angazhime, Violeta gjithmonë gjen kohë për të ndalur dhe për t’u kujdesur për veten dhe familjen e saj.

Si një nënë e vetme e tre fëmijëve të rritur, ajo është shembulli i një prindërit të përkushtuar dhe të qëndrueshëm.

Edhe pse karriera e saj është thuajse e konsoliduar, ajo nuk harron kurrë vlerën e lidhjes së saj me fëmijët.

Violeta nuk heziton ta shprehë publikisht dashurinë dhe kujdesin e saj për fëmijët e saj.

Përkushtimi i saj ndaj tyre është e dukshme në çdo hap që bën, duke treguar se suksesi i saj në skenën muzikore është i përbashkët me kujdesin dhe dashurinë për familjen e saj.

‘Femijet per Nenen gjithcka jane ne kete bote’ ka shkruar ajo krahas nje fotoje me buqete me lule ku duket si i’a kane dhuruar femijet.

Shiko foton:

Të fundit