Web Analytics

Vitet kanë lënë shenja në fytyrën e saj, ja si duket Anita Haradinaj pa pikë grimi

Botuar nga: InfoKosova

Figurat publike zakonisht kanë një imazh të kujdesur dhe të përpunuar në paraqitjet e tyre publike.

Megjithatë, disa prej tyre, si moderatoret dhe opinionistet, janë të guximshëm për të shfaqur fytyrën e tyre pa grim në publik.

Anita Haradinaj, moderatore dhe opinioniste e njohur nga Big Brother VIP Kosova, nuk e sheh si një problem të paraqitet pa grim para publikut.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, shtëpia e bukurisë ku ajo ka qenë duke u rregulluar, tregon ndryshimin në fytyrën e saj para dhe pas vendosjes së grimit.

Ndërsa dallimi nuk është shumë i madh, është e qartë se Anita shkëlqen edhe pa përdorur grim.

Kjo nxit një reflektim mbi ndryshimet që koha dhe përvoja kanë sjellë në fytyrën e saj, duke e bërë atë të duket e bukur dhe e lumtur me vetveten, pavarësisht nga përdorimi i grimave.

Shiko videon:

Të FUNDIT