Web Analytics

Zbulohet e vërteta e madhe se a është takuar Stresi me Kejsin

Stesi i ftuar në “Mos i bjer me top”, nuk kishte si t’i shpëtonte as pyetjes në lidhje me ish-partneren e tij Keisi.

Ai ka treguar se i ka mbyllur përgjithmonë gjërat me Keisin, por për të ngelet sërish një vajzë e mrekullueshme, përsa i përket një bashkëpunimi me Luizin, Stresi shprehet se është i hapur për çdo bashkëpunim muzikor.

Ronaldo Sharka: Në çfarë raporti je t’i me Keisin?

Stresi: Në radhë të parë është një vajzë e mrekullueshme, shumë e mirë raporti mes nesh ka marrë fund, por respektohemi shumë familjarisht dy familjet kanë kontakt shumë të mirë, edhe aty ka ngelur domethënë.

Ronaldi Sharka: Të ka shkruar Keisi, jeni takuar?

Stresi: Jo kemi folur natën finale.

Erjola Doci: Kush ishte mesazhi i parë, kujt i çove mesazh sapo dole, mos vallë ishte Keisi?

Stresi: E vërtetë s’mund ta mohoj.

Erjola Doci: Po një bashkëpunim muzikor me Luizin do vinte?

Stresi: Për muzikë, jam i hapur edhe për bashkëpunime muzika është diçka ndryshe nga Big Brother dhe nga politika.

Erjola Doci: Domethënë Keisi dhe Kiara presin ndonjë baladë!

Stresi: Jo unë i kam mbyllur baladat për këtë vit.

Nga rubrika