Web Analytics

A është kjo arsyeja e vërtetë e ndarjes së Gracianos nga partnerja Argjira?

Botuar nga: InfoKosova

Graciano është një valltar i njohur që shfaqej në sytë e publikut përmes “Big Brother Albania”, duke bërë që emri i tij të lidhet ngushtë me botën e televizionit.

Pas debutimit në “BBA”, Graciano ka pasur një karrierë të suksesshme në fushën e vallëzimit, duke fituar admirues nëpër të gjithë vendin.

Megjithëse suksesi profesional, jeta personale e Gracianos është bërë subjekt i diskutimit publik, veçanërisht për shkak të lidhjes së tij me influenceren dhe personazhin televiziv, Argjira Spanca.

Së fundmi, lajmi për ndarjen e tyre ka tronditur ndjekësit e tyre edhe pse nuk eshte konfirmuar asgje.

Dhe spekulimet për arsyen e ndarjes së tyre janë shtuar më tej pasi Graciano është bërë pjesë e “Big Brother VIP Albania”, ndërsa marrëdhënia e tij me Argjiren duket të jetë në pikëpyetje.

Për shumëkënd, lajmi për ndarjen e tyre solli pyetje dhe shqetësime për arsyen e vërtetë të largimit të tyre nga njëri-tjetri. Disa raporte flasin  për faktin se Graciano dhe Argjira janë ndarë për shkak se Graciano nuk ishte i gatshëm të plotësonte dëshirën e Argjirës për të bërë prindër, duke shtuar kështu një dimension të ri në këtë histori të ndarjes së tyre.

Të FUNDIT