Web Analytics

Beniada kërkon publikisht burrë për Jorin, ja si reagoi Jori

Beniadën dhe Jorin përveç modelingut i bën bashkë dhe një miqësi e këndshme.

Beniada në daljen e fundit ka folur për miqësinë me Jorin dhe nuk ka nguruar të kërkojë burrë publikisht për të.

‘E kam mbështetur me postime kur disa banorë janë munduar ta ‘sulmojnë’, e kam mbrojtur në mënyrën time… nuk mendoj se duhet të ndryshonte diçka.

Ajo është një vajzë e fortë edhe me këto ngacmimet me këto keqkuptimet ndonjëherë si Jori, ja ka dal…i mungon një i dashur …. do bëjm një thirrje:

Jori është një vajzë single, shkruani të gjithë çunat e Shqipërisë të shkruajnë, dërgoni një mesazh Jorit tia ftoni vajzën mos kini turp’.

Jori e ka ndarë këtë me ndjekësit ku krahas shkruan: Edhe këtë e the.

Shiko postimin:

Nga rubrika