Web Analytics

Besi nuk ndalet, thumbon Xhensilën me postimin e fundit!?

Ndarja e Besit dhe Xhensilës është tema më e kometuar në media rozë kohëve të fundit.

Ndërsa çdo postim i tyre komentohet nga ndjekësit dhe jo vetëm, postimet e tyre shpesh bëhen subjekt i spekulimeve dhe interpretimeve të ndryshme.

Së fundmi, Besi ka postuar një video në profilin e tij në rrjetin social duke u shfaqur duke bërë punë fshati.

Përshkrimi i videove ishte i thjeshtë: “Palester për katuar si puna ime”.

Megjithëse në pamje e thjeshtë, ky përshkrim ka shkaktuar një reagim të fuqishëm në komunitetin online.

Ndërsa disa e interpretojnë këtë postim si një përpjekje të thënësve për të shfaqur aftësitë e tij të reja, shumë të tjerë e shohin këtë si një thumb të fshehtë ndaj ish-partneres së tij, Xhensilës.

Pavarësisht spekulimeve dhe interpretimeve, përmbajtja e postimit të Besit ka sjellë përsëri në vëmendje çështjen e ndarjes së tyre dhe ka shtuar më tej kuriozitetin e publikut për situatën e tyre aktual.

Megjithatë, vetëm ata dy e dinë saktësisht çfarë ndodh në jetën e tyre private, dhe për momentin, ata duken të përqendruar në karrierat e tyre dhe në jetën e tyre personale.

Shiko foton:

Nga rubrika