Web Analytics

Buci deklaroi se do bëhet pjesë e Ferma Vip, Verona në ‘ankth’ se do i’a bëj të njëjtën si me Santianen

Botuar nga: InfoKosova

Buci ka njoftuar ndjekësit e tij, se do të jetë pjesë e “Ferma Vip”.

Ai kërkon mbështetje të ndjekësve për këtë show real.

Por, Verona ka një shqetësim tjetër, i cili ka të bëjë më xhelozinë dhe tradhëtin që mund të ia bëj Buci.

Ajo shkruan “Le te ruhet Mariana tash hahahahaha”.

Si në shaka por asesi nuk po e harron Santianën dhe lojën e bashkëshortit të saj.

Edhe pse kjo mund të ishte një gënjeshtër e tij për një prill, Verona mendjen përsëri e kishte te tradhtia.

Shiko foton:

Të FUNDIT